Partners

Onze professionele partners

NotermansConsult

NotermansConsult bv richt zich als multi-disciplinair adviesbureau op de ondersteuning van beheerders, eigenaars, syndici en VME’s bij het realiseren van hun duurzaam gebouwenbeheer.
Via het platform ‘Sustainability is a verb’ brengt NotermansConsult bv, naast de eigen kennis, ook de expertise van een aantal partners samen om zo een one-stop-shop ondersteuning aan te bieden op het vlak van duurzaamheid.
We maken zo echt werk van duurzaam gebouwenbeheer en het behalen van de gestelde duurzaamheidsdoelstellingen.

SkenarioLabs

SkenarioLabs levert een tool waarmee verschillende soorten gebouweigenaars hun patrimonium kunnen beheren en optimaliseren. Van de snelste manier om een groener partrimonium te bekomen aan de laagste kost tot een overzicht van potentiële huurinkomsten en lopende huurovereenkomsten.

Belsol Group

Duurzaamheid bereiken we samen! Dagelijks staan wij klaar om onze klanten te voorzien bij het verduurzamen van hun woning of bedrijf. Dit doen wij door het plaatsen van zonne-energie systemen, airco-units en laadpalen. Belsol Group levert een positieve bijdrage in de transitie naar duurzaamheid. Voor nu, maar ook voor de komende generaties.

Klareco

Bij Klareco helpen ze organisaties kosten te besparen op energie en water door inzicht te bieden in hun verbruik en optimale oplossingen te bieden. Ze staan voor transparantie, maatwerk en duurzaamheid, en stellen hun klanten in staat geïnformeerde beslissingen te nemen.

Bouw-en Energieadvies

Bouw-en Energieadvies zijn onder meer gespecialiseerd in luchtdichtheidsmetingen, keuring van riolering, renovatie-advies en ventilatieverslaggeving. Verder maken ze ook EPB verslagen op voor zowel uw residentieel als niet-residentieel patrimonium alsook EPB verslagen voor gemeenschappelijke delen binnen een appartementencomplex. 

GO WATTS

Zij begrijpen dat duurzame mobiliteit een cruciaal onderwerp is en helpen je graag geïnformeerd de overgang te maken. Bij hen kun je rekenen op persoonlijke aandacht en topkwaliteit producten. Hun focus ligt op het mogelijk maken van jouw prioriteiten, en ze staan altijd klaar om je te ondersteunen. Kies voor hen en maak de stap naar duurzame mobiliteit. Hun experts zijn er altijd om de beste oplossingen voor vandaag en morgen te bieden. Als een onafhankelijk bedrijf bieden ze een echt op maat gemaakte service, waarbij hun brede kennis en flexibiliteit hen in staat stellen de extra mijl te gaan voor jouw project.

Geotec

Geotec is een multidisciplinair ontwerp- en adviesbureau opgericht in 2000. Het is een middelgroot studiebureau bestaande uit 32 enthousiaste medewerkers. Geotec is gespecialiseerd in infrastructuur, topografie, ruimtelijke ontwikkeling en expertise in onroerend goed. Door ervaring en doorgedreven kennis in vele materies geniet het kantoor een zeer goede reputatie. Mede door onze sterke lokale verankering kunnen wij optimaal inspelen op de noden van onze opdrachtgevers.